Gratis deltage: Vind rejse til Man Utd kampen mod Valencia med fly og hotel

Redigeret September 2018 i Konkurrencer

Hvis du kunne tænke dig at vinde en VIP-tur til Manchester og se Man Utd spille mod Valencia på Old Trafford, bør du læse med her. Du kan deltage gratis her, og nedenfor kan du læse mere om denne fede konkurrence med gratis deltagelse. Det handler om at forudsige Champions League resultater, hvis du vil have chancen for at vinde en tur til Man. United – Valencia kampen. Der er også ugentlige præmier i form af risikofrie spil, hvis du kunne være interesseret i det. Faktisk har du også mulighed for at vinde en tur til NFL og NBA i San Francisco, hvis det kunne have interesse? Så hvad venter du på? Indsend dine gæt helt gratis her.

Gæt på Champions League og vind VIP-tur til Manchester United kamp

Champions League er i gang! Det fejrer vi på Freebets.dk med en lækker konkurrence og eksklusiv chance for at vinde en VIP-tur til Manchester United-Valencia kampen. Du skal blot sende dine gæt ind for at være med i en gratis lodtrækning om 3 x 2 VIP-ture til fodboldkampen mellem Manchester United og Valencia. Ud over de fantastiske hovedpræmier er der også mulighed for at vinde risikofrie bets på 150 kroner, når du gætter rigtigt på spørgsmål. Det er gratis at deltage, og du skal indsende dine gæt her.

Alle svar baseres på officielle konkurrence statistikker fra Uefa.com. Har et spørgsmål mere end et korrekt svar, vil alle sådanne svar blive krediteret med et risikofrit spil.

Hvad indeholder VIP-pakkerne?

VIP-pakkerne er VIP-rejser for to personer med flybilletter til/fra Danmark-Manchester og med hotelophold fra den 1. til den 3. oktober. Herudover er der naturligvis VIP-billetter til Manchester United og Valencia kampen den 2. oktober kl. 21.00 (dansk tid) inklusiv en 3-retters menu inden kampen samt drikkevarer ad libitum. Der bliver udtrukket i alt 3 vindere, som vinder 2 pakker hver.

Log in eller Registrér for at kommentere.